Noul showroom Exotique cu decoratiuni si fantani feng shui

Standard

In seara de 27 martie, am inaugurat noul Showroom Exotique. Alaturi de multi prieteni ne-am lasat fermecati de vraja Orientului si am descoperit un nou univers Exotique, ce  a adus o abordare eclectica pentru un interior in care se intrepatrund si se completeaza reciproc piese de mobilier, fantani decorative, accesorii si corpuri de iluminat, de pe trei continente.

Am savurat impreuna un cocktail, ne-am delectat cu prajiturile oferite de Anamaria Prodan si am avut parte de surprize pe cinste la tombola cu premii speciale oferite de magazinele Exotique, maestrul Feng Shui Cristina Groza, Decora Design, bluConcept – Fantani De Interior, Inari Beauty Fashion Lounge, Houston Dental Clinic si nu in ultimul rand Anamaria Prodan.

Exotique s-a bucurat sa aiba aproape  prieteni de suflet, clienti fideli, care urmaresc cu entuziasm fiecare piesa noua de mobilier, clienti mai noi si vechi colaboratori. Printre cei care au participat s-au numarat Mihaela Borcea, Anamaria Prodan, Galyna Pinzari, actorul George Mihaita, Ioan Haiduc, dar si multi alti invitati.

Va invitam asadar sa descoperiti si voi piese de mobilier innobilate de trecerea timpului, decoratiuni chic, accesorii cu stil si corpuri de iluminat pentru spatii cu personalitate, in cel mai nou Showroom Exotique – Sos Pipera – Tunari 40B.

Inaugurare magazin Exotique - O abordare eclectica a unui interior in care se intrepatrund si se completeaza reciproc piese de mobilier, fantani decorative, accesorii si corpuri de iluminat, de pe trei continente.

Inaugurare magazin Exotique – O abordare eclectica a unui interior in care se intrepatrund si se completeaza reciproc piese de mobilier, fantani decorative, accesorii si corpuri de iluminat, de pe trei continente.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s